0

Brezilyalı Dev Whiteknee Tarantula ( Acanthoscurria geniculata ), bir türdür tarantula için yerli Amazon havzasında Kuzey ve Brezilya . Yaygın olarak adlandırılır whiteknee Tarantula Brezilya dev referans onun parlak siyah ve beyaz çizgili ayaklar. Bu hızlı büyüyen ve kadınlarda 8,5 inç olgun bacak-yayılma ulaşmak için 3-4 yıla kadar alarak büyük bir türdür.

Bu tarantulas çok nedeniyle büyüklük, dayanıklılık ve çarpıcı renklenme için, evcil hayvan olarak ödüllü oylandı. Bunlar orta defansif ve onların urticating kıllar insan derisine oldukça rahatsız edici olabilir. Provoke zaman bu örümcekler, birçok un-evcilleştirilmiş hayvanlar gibi, ısırabilir. Onlar urticating kıllar çünkü Neyse ki, ısırma genellikle savunma ilk satırı değil. Onların zehiri tıbben anlamlı kabul edilmez, fakat onların büyük boyutu delme yaralar zararlı olabilir.

Doğal Yaşam Alanı: Brezilya (Yer türü)
Yetişkin Gövde Uzunluğu: 9-10 cm
Türe Özgün Davranış Biçimi: Oldukça saldırgan ve agresif bir türdür. Rahatsız edildiğinde ısırmak için saldırır ya da bombalar. Yetişkin dişiler 10 cm uzunluğa erişebilirler, aktif tarantulalardır saklanmayı sevmezler. Geniş alana ihtiyaç duyarlar.

Bakımı: En az 40x30x30 (UxGxY) boyutlarında teraryum ve içerisinde saklanabileceği bir mağara bulundurulmalı ve su ihtiyacı için birkaç günde bir teraryumunun bir köşesine su püskürtülmelidir. Isı yazın 25-27, kışın 16-18°C, bağıl nem ise 60% civarında tutulmalıdır.

BU YAZIMIZ KAÇ DEFA OKUNDUĞUNU BAKABİLRSİNİZ

Bu yazı daha önce counter kişi tarafından okundu.

Yorum Gönder

 
Top