0

Aphonopelma bir olan cins ve tarantulas için yerel olan üye olan, Amerika . Neredeyse tüm kuzey Meksika'nın Kuzey Amerika tarantulas ve Orta Amerika içine aralığı tarantulas önemli bir parçası içerir. Sadece birkaç tür Güney Amerika'dan açıklanmıştır. Bu yetersiz incelenir ve çok az onlar hakkında bilinen yaklaşık 90 tür, en çok anlatılan, ancak birçok değilse oylandı.

 Çoğu diğer Yeni Dünya tarantulas gibi, sahip oldukları, büyük ve urticating tüyleri . Çoğu esaret uysal vardır. taksonomisi tam olarak anlaşılamamıştır ve türleri, ayırt etmek zor diğer desen olmadan kahverengi veya siyah olduğunu özellikle olanlardır edilir.

 Esaret yedikleri edecek cırcır doğada en çok küçük böcekler yiyecek. Bazı olsa Güneybatı Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan çoğu türleri, 4.5 inç (11.5 cm) bir yetişkin ayağı süresi var Arizona türü bilinmektedir zar zor 6 inç (16 cm) aşması, zaman zaman.

Doğal Yaşam Alanı: Meksika (Yer türü)
Yetişkin Gövde Uzunluğu: 5 cm

Türe Özgün Davranış Biçimi: Görünümü Brachypelma Boehmei'yi andıran oldukça sakin, küçük bir yer türüdür. Bombalayan bir tür olarak bilinmesine rağmen, genelde kaçmayı tercih eder. Teraryumda sıklıkla ortalıklarda görünür.

Bakımı: 20x30x30(UxGxY) boyutlarında bir teraryum yeterlidir. Teraryumun kuru (Yaklaşık %60 bağıl nem) tutulması gerekir. Bunun yanısıra su içebileceği bir kap bulundurulmasında fayda vardır. Gündüzleri 25-30°C, gece ise sıcaklık daha düşürülebilir.

KAYNAK:
www.tarantulam.com

BU YAZIMIZ KAÇ DEFA OKUNDUĞUNU BAKABİLRSİNİZ

Bu yazı daha önce counter kişi tarafından okundu.

Yorum Gönder

 
Top